واردات از چین با سرمایه کم

واردات از چین

چین یکی از شرکای اصلی تجاری ایران است، در حال حاضر اغلب محصولات مورد نیاز صنایع داخلی ایران از کشور چین وارد می‌شوند، محصولاتی که در داخل کشور امکان تولید آن‌ها وجود ندارد.

اگر به دنبال واردات کالا با هزینه کم از چین به ایران هستید، باید به سراغ کالاهایی بروید که حاشیه سود بالایی به همراه دارند. در واقع شما باید کالاهایی را انتخاب کنید که در کنار سوددهی بالا، کیفیت خوبی داشته باشند و مشتریان زیادی در بازار ایران برای آنها وجود داشته باشد. در این صورت شما می‌توانید در مدت کم با توجه به نیازی که در بازار وجود دارد محصولات خود را به فروش برسانید و به سود خوبی برسید. اگر در این حوزه تجربه کافی ندارید. پیشنهاد می‌کنیم از افراد و تاجرانی که قبلاً در این حوزه کار کرده‌اند مشورت بگیرید و اطلاعات خود را در این حوزه بالا ببرید. علاوه بر این برای اینکه کالای خود را با هزینه کم به ایران وارد کنید، می‌توانید از شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی کمک بگیرید. این شرکت‌ها به شما کمک می‌کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن کالاهای خود را از چین به ایران منتقل کنید.

 

اگر شما هم تمایل به واردات کالا از چین به ایران دارید و سرمایه زیادی نیز در اختیار ندارید، باید توجه کنید که چه نوع کالایی را از چین به ایران وارد می‌کنید. تجارت از دیرباز ریسک بالایی به همراه داشته و نمی‌توان تجارت را بدون ریسک در نظر گرفت اما شما می‌توانید با تحقیق و دریافت مشاوره از افراد با تجربه در این حوزه، تجارت با چین را با ریسک کمتری انجام دهید.

واردات کالا از چین با سرمایه کم نیز ریسک خودش را دارد چرا که فردی که دارای سرمایه محدود است و در صورت اینکه تجارتش دارای سود قابل قبولی نباشد، ممکن است ضرر بیشتری را متحمل شود. پس باید دقت کنید که دقیقاً چگونه و به چه صورت و نیز چه کالایی را از چین به ایران وارد می‌کنید تا ریسک واردات شما به حداقل برسد.

 

هزینه محصولات چینی

کالاهای چینی قیمت بسیار کمی دارند، دلیل این امر پایین بودن قیمت نیروی کار در کشور چین است. در حال حاضر شرکت‌های مختلف و مطرح جهان از شرکت‌های الکترونیکی تا شرکت‌های پوشاک دارای کارخانه‌های متعددی در کشور چین هستند چرا که نیروی کار در این کشور از سایر کشورهای جهان ارزان‌تر است و هزینه تولید برای کارخانه‌ها کمتر می‌باشد. پس دلیل اینکه هزینه تولید در چین پایین‌تر از سایر کشورها است لزوماً کیفیت پایین محصولات نیست، بلکه این امر را می‌توان ناشی از پایین بودن حقوق دستمزد کارگران در کشور چین دانست. یکی از دلایل مهمی که واردکنندگان کالاها از سراسر دنیا جذب تولیدکنندگان چینی می‌شوند، ارزان بودن کالاهای چینی است. بسیاری از کالاهای چینی کیفیت مناسبی دارند و واردات آنها سود بالایی را برای واردکنندگان ایجاد می‌کند.

 

افرادی که به تازگی وارد حوزه تجارت  شده‌اند شاید تصور کنند که برای این کار سرمایه زیادی نیاز باشد و یا ممکن است این سوال برایشان پیش بیاید که آیا واردات از چین با سرمایه کم ممکن است یا خیر برای پاسخ به این سوال باید گفت در صورتی که اگر می‌خواهید با سرمایه کم وارد حوزه تجارت کالا شوید، باید اطلاعات خود در این حوزه را بسیار افزایش دهید. برای شروع باید کالاهای پرسود را از کشور چین خریداری و به ایران وارد کنید. علاوه بر نوع جنس باید روند خوبی را برای واردات کالا از چین به ایران طی کنید که منظور همان مراحل حمل و نقل کالا است در این صورت شما می‌توانید با سرمایه کم تجارت خوبی داشته باشید. میزان سرمایه‌ای که شما برای واردات کالا از چین به ایران نیاز دارید بسته به نوع کالایی که شما قصد وارد کردن آن را دارید تغییر می‌کند و یکسان نیست.

 

واردات لوازم پرسود از چین

برای آغاز می‌توانید از وارد کردن کالاهایی که دارای ارزش بالا هستند و در بازار نیز  به سرعت به فروش می‌روند و حجم کمی دارند شروع کنید تا بتوانید با هزینه کم در طول مدت زمانی که مد نظرتان است کالاها را به فروش برسانید. قبل از اینکه اقدام به واردات کالا از چین به ایران کنید، بهتر است در ابتدا هدف خود را مشخص کنید. برای نمونه مشخص کنید که کالایی که قصد واردات آن را دارید می‌خواهید به صورت مستقیم به بازار عرضه کنید یا قصد فروش آن به تولیدکنندگان را دارید. اگر از قبل هدف خود را مشخص کرده باشید راحت‌تر می‌توانید به سوددهی برسید و در راه تجارت قدم‌های مطمئن‌تری بردارید.

واردات کالا از چین به ایران به دو صورت انجام می‌شود مورد اول کالاهای صنعتی هستند که برای نیاز کارخانه‌ها به ایران وارد می‌شوند و مورد دوم کالاهای مصرفی هستند که به صورت مستقیم به بازار عرضه می‌گردند. کالاهای مصرفی به کالاهای گفته می‌شود که مواد لازم و مورد نیاز برای مصرف شهروندان را شامل می‌شود. کالاهای صنعتی نیز کالاهایی هستند که اغلب در صنایع و کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی نیاز هستند پس طبیعتاً توسط این مجموعه به کشور وارد می‌شوند. کالاهای صنعتی به دلیل اینکه زمینه تولید کالاهای دیگر را فراهم می‌کنند، در حوزه واردات تخصصی قرار دارند و شما نمی‌توانید به راحتی برای واردات این دسته از کالاها اقدام کنید.

بهتر است بدانید بیشتر کالاهایی که از چین به ایران وارد می‌شوند عبارتند از انواع لوازم الکترونیکی مانند کامپیوتر و تلفن و نیز انواع ماشین آلات لوازم خانه، مواد شیمیایی، پلاستیک و اسباب بازی

 

میزان سرمایه مورد نیاز برای واردات کالا از چین به ایران

توجه داشته باشید که سرمایه‌ای که شما برای ورود به بازار واردات نیاز دارید تنها مختص به خرید کالا نیست. شما برای وارد کردن کالا به کشور نیاز به سرمایه‌های دیگری مانند هزینه انبارداری، حمل و نقل کالا و حتی بیمه کالاهای خود دارید و این هزینه‌ها را نیز باید در هزینه مورد نیاز خود برای واردات کالا محاسبه کنید.

بخشی دیگر از هزینه‌ها برای واردات کالا از چین به ایران شامل هزینه‌های اضافی می‌شوند و شما در صورت اطلاع نداشتن از این هزینه‌ها دچار مشکل خواهید شد. این هزینه‌ها بیشترشان مربوط به هزینه‌های گمرکی هستند که شما باید برای ترخیص کالا پرداخت کنید علاوه بر این در صورتی که قصد وارد کردن کالاهایی مانند مواد گوشتی و انواع لبنیات را به کشور دارید، باید در ابتدا مجوز استاندارد و بهداشت را برای تایید سلامت کالای خود دریافت کنید این هزینه‌ها در برخی از مواقع بیشتر از هزینه خرید کالا در کشورهای دیگر است.

 

برای واردات کالا از چین چه مراحلی باید طی نمود؟

برای اینکه بتوانید کالای مورد نیاز خود را از کشور چین خریداری و به کشور ایران وارد کنید، به صورت کلی باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید تا واردات کالا شما بدون مشکل انجام شود.

در مرحله اول برای واردات کالا شما باید گزینش محصول را انجام دهید. در این مرحله باید با قوانین هر دو کشور ایران و چین در حوزه کالاهایی که قصد وارد کردن آن را دارید آگاهی کامل داشته باشید، پس از آن باید اطلاعات کاملی درباره قیمت و مدل محصول پرطرفدار کسب کنید.

در مرحله بعدی شما باید فروشنده مناسب را برای خرید کالای خود انتخاب کنید. در کشور چین فروشنده‌های کالاهای مختلف انواع متفاوتی دارند مانند تولید کنندگان، مونتاژ کننده‌ها، شرکت‌های کوچک و بزرگ. شما باید از ابتدا مشخص کنید که قصد دارید کالای خود را از کدام گروه خریداری کنید و در این حوزه بودجه و نقدینگی خود را نیز در نظر بگیرید.

در مرحله بعدی شما باید مشخصات فنی کالا و قیمت آن را از فروشنده دریافت کنید چرا که برخی از فروشنده‌ها قیمت بالاتری را به شما ارائه می‌دهند. شما به عنوان تاجر باید هوشیار باشید و کالا را بالاتر از قیمت واقعی آن خریداری نکنید و تخفیف خوبی را از فروشنده بگیرید قبل از اینکه خرید خود را نهایی کنید، تمام جوانب کالا را بررسی کنید و از استاندارد بودن آن اطمینان حاصل کنید تا پس از وارد کردن کالا به ایران در هنگام فروش دچار مشکل نشوید.

 

در مرحله چهارم زمانی که شما با فروشنده مورد نظرتان به توافق رسیدید، باید پیش فاکتور را دریافت کنید در این زمان حتماً درباره تعرفه گمرکی و شرایط واردات کالای خود تحقیق کنید و اطلاعات مورد نیاز را به دست آورید تا مطمئن شوید همه قوانین را برای واردات کالای خود رعایت می‌کنید. نکته‌ای که باید در این مرحله مد نظر قرار دهید این است که اتمام حجت برای نحوه حمل و نقل کالا و زمانبندی حمل و نقل کالا را با فروشنده انجام دهید تا دچار ضرر و زیان برای عدم تحویل به موقع کالا و عدم ترخیص به موقع کالا از گمرک نشوید.

آیا واردات از چین با سرمایه کم امکان پذیر است؟

همانطور که اشاره کردیم در حال حاضر چین بزرگترین صادرکننده در جهان است این صادرکننده محصولات خود را به کشورهایی مانند ایالات متحده و حتی  ژاپن و استرالیا صادر می‌کند. واردات از چین امروزه یکی از بحث‌های داغ در جامعه ما است. بسیاری از کشورهای دنیا در زمینه صادرات و واردات کالا فعالیت می‌کنند و این روش راهی برای استفاده از محصولات مفید سایر کشورها است. بیشتر کالاهای مورد نیاز ایران معمولا از کشورهای چین، قطر، ترکیه و دبی به ایران وارد می‌شوند، اما کشور چین با اختلاف بسیار بالایی در صدر کشورهای صادرکننده کالا به ایران قرار دارد.

 

قیمت کالا‌های چینی

کالاهای چینی قیمت بسیار کمی نسبت به سایر کالاها در بازار دارند و به همین دلیل به کالاهای محدود برای تاجران در سرتاسر دنیا تبدیل شده‌اند. بسیاری از کالاهای چینی کیفیت بسیار خوبی دارند و واردات آنها حاشیه سود بالایی را برای شما به عنوان تاجر و بازرگان خصوصاً در ابتدای شروع کار به همراه دارد.

امتیاز 5 از 5

———————————————————

برای مشاوره و راهنمایی با کارشناسان ما تماس بگیرید:

۰۲۱۸۶۱۲۱۰۰۰  |  ۰۹۳۵۸۷۰۰۳۲۱

———————————————————

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *